Foute heren kerst T-shirt
Info

Tips feestelijk gekleed tijdens het kerstdiner

Wat moet ik aan tijdens het kerstdiner?

Ieder jaar met Kerst is het opnieuw kiezen wat je aan wilt trekken tijdens het kerstdiner. Onderschat dit niet, iedereen uit je familie ziet je tenslotte in die kleding. En het is ook een feest waar je elegant gekleed wilt zijn. Denk er ook goed over na of het fijn zit, ook na het eten van het kerstdiner.

Fout Kerst shirt

De eerste optie waarvoor je kunt gaan is een dames of heren kerst shirt. Een kerst shirt is in dit geval beter dan een kerst trui. Een kerst shirt kun je heel chic en gemakkelijk combineren. Dan heb je twee stijlen gecombineerd en kom je erg origineel aan bij het kerstdiner.

Vrouwen dragen minder snel een fout kerst shirt, maar waarom niet? Je kunt het combineren met een blazer om het leuk en stijlvol te maken. Kies een leuke rok of broek met een elegante uitstraling voor daaronder en jouw kerstlook is compleet.

 

Een fout kerst shirt chic combineren voor mannen is gemakkelijk. Eerst moet je jouw perfecte kerst shirt vinden, dat kan bij New York Finest. Je kiest voor een leuke pantalon of eventueel een jeans voor eronder. Kies dan een flanel in de kleuren van jouw kerst shirt. Bijvoorbeeld: komt er rood in jouw kerst shirt voor kies dan een flanel met rode tinten. Hetzelfde geld bij groen en alle andere kleuren.

Casual chic

Wil jij er trendy uitzien maar niet over de top? Kies dan voor de stijl casual chic. Casual chic is een informele dresscode met een een chique twist. Het fijne is dat casual chic een brede dresscode is met weinig strikte voorschriften. Je kunt er helemaal je eigen draai aangeven en met zorgvuldige items maak je de look casual chic compleet.

Voor dames betekent casual chic veel vrijheid, je kan er helemaal je eigen draai aan geven. Van een jurk of rok met een mooie blazer of vest tot een pantalon met een blouse of jumpsuit, vrijwel alles kan. Wanneer u een aantal hoogwaardige items combineert en voorziet van chique accenten, bent u al een heel eind op weg.

 

De dresscode casual chic biedt ook heren veel ruimte. Zolang u er maar netjes uitziet, is er veel mogelijk. Een mooi shirt met een nette pantalon is bijvoorbeeld een uitstekende keuze, maar ook een outfit bestaande uit een donkere jeans met een overhemd en een net colbert sluit goed aan bij de dresscode casual chic. Zonder colbert bent u ook al een heel eind op weg. Als u het moeilijk vindt de balans te vinden tussen casual en chic, blijf dan aan de chique kant zitten.

Black dress

Mocht u als vrouw nog niet weten wat u aan wilt tijdens Kerst. Kies dan voor een black dress. Een black dress is altijd goed en straalt elegantie uit. Je kan het dan bijna niet fout doen. Wil je het toch spannender maken. Kies er dan voor om een chique jasje overheen te dragen. Eventueel met een glittertje, want met kerst hoor je te stralen.

 

Dit vind je misschien ook leuk...