Angels jeans heeft speciaal voor de Nederlandse vrouw de mooiste Jeans broeken in de online collectie. Van het model skinny jeans tot een Cici loose fit, met Angels jeans van Fashiontrends4u heeft u altijd de perfecte broek aan. De Angels jeans zijn de perfect qua pasvorm voor u. Dit van oorsprong Duitse jeans merk maken alle broeken in eigen huis en daarom weten wij precies wat u zoekt in een leuke jeans broek. De Angels broeken nieuwe collectie is altijd weer aangepast aan de huidige trends.

Klik op het plaatje om direct naar de Angels online shop te gaan

Angels jeans

Angels jeans online kopen

Fashiontrends4u heeft een uitgebreide collectie Angels jeans broeken. Natuurlijk met de bekende modellen Dolly, Cici, Skinny. De modellen weergeven de pasvorm. Bent u op zoek naar een bepaalde Angels broek omdat deze zo lekker zit, dan is het belangrijk welke naam dit model heeft. De naam bepaald de pasvorm.

Angels jeans dolly

Angels jeans Dolly heeft een wijdere bovenbeen en is iets wijder aan het onderbeen.

Angels jeans Cici

Angels jeans Cici heeft een iets strakkere bovenbeen en een rechte pijp

Angels jeans Skinny

De Angels jeans Skinny heeft een strakkere bovenbeen en strakkere pijp.

Dit zijn op dit moment de populaire modellen waarvan de pasvorm van de Cici het meest verkocht wordt. Ook komen er ieder seizoen nieuwe modellen in de collectie. Zo is mode Malu momenteel een van de nieuwe opkomende modellen. Deze Angels broek heeft 4 extra ritsen als accent.

Angels broeken bestellen

Het bestellen van Angels broeken is bij Fashiontrends4u erg gemakkelijk. U loopt geen enkele risico. Mocht het niet naar wens zijn dan krijgt u uw geld terug. Daarbij verzenden wij uw Angels jeans gratis naar u. Heeft u nog vragen dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.